Mili Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk'un Velilere Mesajı

Mili Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk'un Velilere Mesajı

Buruk Bir Karne Heyecanı

25.01.2021 2715

 

 

Karne günü her öğrenci karne alır ama takdir ve teşekkür belgesi her eve girmez. Bu yıl, diğer yıllardan farklı olarak her eve takdir, her eve teşekkür var.
Öncelikle en büyük teşekkür öğrencilerimize... Nasıl bir gayretle derslerine sarıldıklarına öğretmenleri şahit, ben şahidim. Böylesi bir zor dönemde ancak bu kadar dirayetli olabilirlerdi. Ne takdir yeterli ne teşekkür... Var olun çocuklar!
En az öğrencilerimiz kadar velilerimize de sonsuz teşekkürler... Asıl okul aile birliğini bu dönemde kurduk, biliyorum ki artık kolay kolay da bu birliği bırakmayız. Sizin gayretiniz olmasaydı çocuklarla bu bağı kuramazdık, bu mesafeyi katedemezdik.
Hepimiz çok yorulduk, zorlandık ve okulu çok özledik. Okullarımıza, sınıflarımıza sağlıkla kavuştuğumuzda, birbirimizin gözünün içine yeniden baktığımızda, eminim ki zorlandığımızı unutacak, bugünleri de güzel hatıralarla anacağız. O günlere bir an önce erişmek dileğiyle tüm öğretmen arkadaşlarım adına öğrencilerimize ve velilerimize, çocuklarımıza destek olan herkese teşekkürlerimi sunuyor, iyi tatiller diliyorum.

Kaynak: MEB

İLETİŞİM

Adres:
BURHANİYE MAH. AKŞEMSEDDİN SK. NURSEN FUAT ÖZDAYI ANADOLU LİSESİ BLOK NO 5 İÇ KAPI NO 2 ÜSKÜDAR / İSTANBUL


Telefon
(546) 776 9688


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın