Nurettin KAYHAN -  Müdür

Nurettin KAYHAN - Müdür

Ankara Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi Ve Spor bölümünü bitirdi. Şişli Kaptanpaşa Lisesi, Beşiktaş Arnavutköy Korkmaz Yiğit Anadolu Lisesi ve Şişli Lisesinde çalıştı. Çeşitli branşlarda antrenörlük ve hakemlik yaptı. Öğretmenlik dönemlerinde İstanbul ve Türkiye genelinde birçok branşta sportif başarılar elde etti. İstanbul ili ve Şişli ilçesi adına katıldığı spor organizasyonlarında genel koordinatörlük yaptı. Şişli Lisesi, Halil Rıfat Paşa Lisesi, Beşiktaş Yenilevent Anadolu Lisesi müdür yardımcılığından sonra Ataşehir Sosyal Meskenler Ortaokulunda daha sonra 60. Yıl Sarıgazi Ortaokulunda müdür olarak görev yaptı.

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı sonunda Nursen Fuat Özdayı Anadolu Lisesinde müdür olarak göreve başlamıştır.

(216) 315 4423 (216) 315 4423 Eposta