Nursen Fuat Özdayı Anadolu Lisesi

Vizyon: Sürekli değişen ve gelişen çağın dinamizmine uygun bireylerin yetiştirilmesinde bölgesinin öncü eğitim kurumu olmak, nitelikli insan kaynakları ve kurumsal tutum ve anlayış birliği ile teknoloji kullanımına ve proje tabanlı çalışmaya önem vererek eğitim başarısında öncü bir okulu olmak.

Misyon: Türk milli eğitiminin temel amaçları, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda lider, yeniliğe açık, üretken ve analitik düşünme becerisine sahip özgüveni yüksek bir üst eğitim kademesine zorlanmadan geçen başarılı öğrenciler yetiştirmek

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: YOK
Saatler: 08.30-15.30
Isınma: kaloriferli
Yabancı Dil: İngilizce - Almanca
Servis Bilgisi: Okulumuz Servisi Mevcuttur.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 9.SINIF TABAN PUANI: 93.88
Sportif Etkinlikler: masa tenisi-satranç-futbol-voleybol-basketbol
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006 Projesi
Proje Çalışmaları: Erasmus+ ve Tübitak 4006 Projeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+
Kontenjan Bilgileri: 170
Diğer Hususlar: Okulumuz 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı itibariyle Üsküdar Burhaniye Mahallesinde eğitim vermektedir.

WEB - https://nursenfuatozdayianadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - BURHANİYE MAH. AKŞEMSEDDİN SK. NURSEN FUAT ÖZDAYI ANADOLU LİSESİ BLOK NO 5 İÇ KAPI NO 2 ÜSKÜDAR / İSTANBUL

Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Burhaniye Mah. Akşemseddin Sk. No:5 Üsküdar/İST.

Ulaşım Okulumuz Ulaşım Açısından Oldukça Kolay Ulaşılabilecek Bir Konumdadır. Kısıklı´daki Millet Bahçesi durağından geçen her otobüs ve minibüs ile okula ulaşılabilir. Ayrıca Üsküdar- Çekmeköy metro hattındaki Kısıtlı durağından 6 dk. yürüyüş mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ ÜSKÜDAR İLÇE MERKEZİNE 7, KADIKÖY İLÇE MERKEZİNE 4 KM MESAFEDEDİR.